Дом Свети Лазар

Реклама

22 коментара

 1. Posted by Мая Георгиева on януари 27, 2008 at 8:58 pm

  Очарована съм от всичко което видях в Дом „Свети Лазар“ .
  Голямо впечатление ми направи природата сред която се намира този уникален дом за възрастни Хора! Не на последно място се възхитих от грижите и отношението на персонала към хората които се нуждаят от топлина и грижи.

  Отговор

 2. Posted by Martina on март 1, 2008 at 3:34 pm

  Privet na vsichki,
  Eto che nastapi oshte edin ot nai-bulgaskite i sveteni praznici v kalendara. Iskam da izrazia blagodarnostta si kam upravitelite i personala na „Sv.Lazar“ za toplite griji i otnoshenie, za neotmennia profesionalizam i otdadenost. Na vsichki personal i domuvashti iskam da pojelaia „Chestita Baba Marta“, da ste rozovi cherveni, radosrtni zasmeni prez cialata godina, prolet ide. Blagodaria oshte vednaj..
  M.D.

  Отговор

 3. Posted by Г-жа Надя Секулова on септември 15, 2011 at 11:10 am

  Невероятно място , трудно е да се повярва че е в България .Това което видях с очите си /не само от снимките/ е изпълнено с топлина , обич , човещина и невероятни грижи за хора който не го съзнават ,но всеки го заслужава.
  Благодаря на екипа на Хосписи Свети Лазар !

  Отговор

 4. Posted by Tatyana on ноември 24, 2011 at 1:26 pm

  Непрекъснато се повтаря по медии за това , че сме европейци , а аз се питах с какво / с чистотата , с балканския манталитет , с ниските заплати или с отношението на хората от институциите към другите/ и тъкмо да се обезверя се случи чудо. Попаднах в дома за възрастни хора с увреждания “ Свети .Лазар “ гр. Славяново ,такова отношение , възпитание , обноски , чистота ,внимание сърдечност и душевност , че си помислих , че съм извън пределите на България.
  Почуствах се европейка и моля , ръководителите на държавата ни да отпускат средства за такива места , та да могат болните родители на по голяма част от българите да изживяват старините си достойно .Ако не сте ходили идете и погледнете , почуствайте се истински европейци.
  Благодаря на ръководството и целия екип в този дом , че ме направихте горда българка .
  Татяна Стоева

  Отговор

  • Posted by Хосписи Свети Лазар on януари 26, 2012 at 7:47 am

   Благодарим за хубавите думи , всичко което правим е за повишаване качеството на живот и социално функциониране на хората докоснати от психичната болест.
   С поздрав: Рилка Атанасова – адм.директор на Хосписи Свети Лазар

   Отговор

 5. Posted by красимира христова сотирова -гр.русе on януари 13, 2014 at 4:00 am

  Благодаря на всички за вниманието и грижите които положихте за баща ми Христо Сотиров макар и за кратко време.От срещите и разговорите с вас лъхаше топлина уважение към личността и професионализъм.Благодаря за коректното и лоялно отношение.това ви прави още повече хора.А Вие госпожа Атанасова сте лицето на дом „Св.Лазар“.Още от първия разговор по телефона разбрах че сме попаднали на подходящото място.Бъдете благословенни.

  Отговор

 6. Posted by saintlazarhospice on януари 13, 2014 at 5:31 pm

  Благодаря за милите думи!С пожелание за здраве и успехи.
  Рилка Атанасова – адм.директор на ХОСПИСИ СВЕТИ ЛАЗАР

  Отговор

 7. Posted by Силвия Станчева-Зехтинджиева on декември 17, 2015 at 10:07 am

  Очарована и възхитена съм от отношението на г-жа Рилка Атанасова и целия персонал на дом“Св.Лазар“-човещина,благородство,професионализъм и любов към професията! Благодаря,че ви има! Бъдете здрави!

  Отговор

 8. Posted by Gabriela Dinolova on април 20, 2016 at 11:39 am

  Искам да изкажа огромна благодарност на екипа на дом „Свети Лазар“ , които полагат грижи за нашата майка. Мястото е прекрасно, отношението е внимателно, грижовно, хората се обгрижват, за тях се полагат нужните грижи и внимание, въздуха е чист, природата е уникална. Не се съмнявам нито за миг, че сме избрали най-доброто място за нашия родител. Тя се чувства добре и това се вижда. А на г-жа Рилка Атанасова -адм. директор искам да изкажа едно огромно БЛАГОДАРЯ и да и пожелая да е все така човечна, да е удовлетворена от работата си, да се радва на своите успехи и да продължава да развива своите начинания.
  Габриела

  Отговор

  • Posted by saintlazarhospice on април 20, 2016 at 2:07 pm

   Благодаря за милите думи и най- вече за това ,че ни се доверихте да се грижим за майка Ви.
   С пожелание за здраве и успехи!
   Екип на Дом Свети Лазар

   Отговор

 9. Здравейте,
  Сестра ми е с параноидна шизофрения.Контактна е и подвижна не е агресивна,но има нужда от грижа за прием на лекарства така също не може да живее сама.Майка ми здравословно не е добре,а аз нямам възможност да се грижа за нея.Има ли свободни места при вас?

  Отговор

  • Posted by saintlazarhospice on септември 3, 2019 at 6:12 am

   Здравейте , да Дом Свети Лазар гр.Славяново ,обл.Плевен е специализирано заведени за лица с психични разстройства и деменции. Обадете ми се по телефона за уточняване. Рилка Атанасова тел:0886 40 21 91

   Отговор

 10. Posted by Лили Игнатова on юли 13, 2020 at 5:17 pm

  Здравейте, имате ли свободни места за жена с лека форма на деменция? Каква е цената за един месец престой ?

  Отговор

  • Posted by saintlazarhospice on юли 14, 2020 at 6:10 am

   Здравейте , благодаря за проявения интерес .В момента има свободни места , но не приемаме за краткосрочен престой поради епидемичната обстановка . Цената е 30 лева дневно ,което е първа степен на зависимост от грижи -лека. За повече информация може да се обадите на тел:0886 402191. С пожелание за здраве и успехи! Рилка Атанасова -Управител

   Отговор

   • Posted by Udjs Kfkrkiud on януари 5, 2021 at 10:32 am

    Аз Катя Нонинска – племенница на Костадин Динков Филипов – обитател на Хоспис Свети Лазар ет.4 на болницата в гр. Левски, ЗАБРАНЯВАМ същият да бъде ваксиниран. Ако въпреки това бъде ваксиниран и почине ще потърся отговорна управителката на хосписа Рилка Атанасова

 11. Posted by Кристиана Чопарова on януари 8, 2021 at 8:52 am

  Здравейте!
  Майка ми е на 45 години с параноидна шизофрения. Не може да живее сама. Не е агресивна, но задължително разбира се трябва да приема хапчета ежедневно. Със сестра ми отдавна търсим място където тя да е спокойна и да с хубави условия за живеене, за да сме спокойни и самите ние, че е в добри ръце. Имате ли свободни места и каква е цената? Благодаря ви предварително! 😊

  Отговор

  • Posted by saintlazarhospice on януари 8, 2021 at 2:51 pm

   Здравейте Криситана , мисля ,1е говорихме с вас. Обадете се ако имате допълнителни въпроси.
   С пожелание за здрава, успешна и щестлива Нова година!

   Отговор

 12. Posted by Татяна Любенова Духлинска on март 9, 2021 at 6:52 pm

  Здравейте! Баща ми е на 95 години с лека форма на деменция. Интересувам се има ли свободни места, как става настаняването, какви документи се изискват за това и колко би струвала месечната издръжка. Човекът е за дългосрочен престой.
  Благодаря предварително!

  Отговор

  • Posted by saintlazarhospice on март 10, 2021 at 6:11 am

   Здравейте , всичко е написано в страничката „ДОКУМЕНТИ“ Ако желаете повече информация може да се обадите по телефона
   Има места ,но има определени изисквания поради пандемията. Хубав и усмихнат ден.

   Отговор

 13. Posted by Ренета Хинчева on декември 10, 2022 at 5:28 pm

  Здравейте,
  От Русе сме, имаме 95 годишна роднина с деменция, трудно подвижна и почти не може да се oбгрижва сама. Има ли при вас свободни места, можете ли да я приемете и каква ще бъде месечната такса ако бъде приета от Вас?
  Благодаря Ви предварително!

  Отговор

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: